EEN NIEUWE AUTO UITZOEKEN

BESTEL UW NIEUWE AUTO VIA ATHLONLINE

Een nieuwe leaseauto bestellen is heel eenvoudig via Athlonline, ons online bestel- en beheersysteem. Hier kunt u – binnen uw eigen autoregeling – uw nieuwe auto uitzoeken, uitrusten met accessoires en zelfs direct bestellen. Wanneer u toegang heeft tot Athlonline, dan ontvangt u automatisch een e-mail met daarin uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Heeft u geen toegang tot Athlonline, neem dan contact op met uw werkgever. Die kan u informeren over de geldende afspraken bij het maken van een nieuwe keuze. Wij raden u dringend af toezeggingen te doen aan dealers omtrent de aankoop van een nieuwe auto.

INLEVEREN VAN UW HUIDIGE AUTO

 

Bij het inleveren van uw auto is het noodzakelijk om dit met uw werkgever af te stemmen. Controleer tijdens de inlevering met name:

  • kilometerstand
  • eventuele schades
  • de inleverdatum. Zo worden misverstanden over de eindafrekening voorkomen.
  • Bij inlevering dient de auto in- en uitwendig schoon te zijn. Eventuele schoonmaakkosten zijn voor uw rekening.
  • Meld altijd waar u de leaseauto gaat inleveren bij Special Lease

Let op!

Kijk voor onze richtlijnen bij ‘Inname leaseauto’ voor een uitgebreide beschrijving van wat er moet gebeuren indien u uw auto aan het einde van het contract bij een dealer of een andere inleverlocatie inlevert.

Overname van uw leaseauto

Wanneer het einde uw autocontract nadert, dan bestaat uiteraard de mogelijkheid om uw leaseauto zelf over te nemen. Dat geldt natuurlijk voor uzelf, maar ook voor een familielid of een bekende.

De prijzen die wij hanteren als u de auto zelf wilt overnemen, liggen ver beneden de prijzen die de dealers hanteren. Behalve dit prijsvoordeel, weet u ook precies welke auto u koopt – hoe deze is onderhouden bijvoorbeeld.

Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op.

IS UW INTERESSE GEWEKT?

010 422 50 55 OF VRAAG INFORMATIE AAN