UW LEASEAUTO IN HET BUITENLAND

HULP IN HET BUITENLAND

Neemt u altijd de wetgeving van het betreffende land in acht! Als u uw auto langer dan een maand in het buitenland wilt gebruiken, heeft u daarvoor toestemming nodig van Special Lease. U kunt hiervoor contact opnemen met de Service Desk

Diefstal

Bij diefstal van uw leaseauto, brandstofpas of kentekenbewijs is het belangrijk dat u onmiddellijk de politie inschakelt en Special Lease op de hoogte stelt.

Diefstal van uw auto in Nederland

  • Meld de diefstal (tijdens kantooruren) direct bij Special Lease.
  • Buiten kantooruren belt u de Alarmcentrale: telefoon +31 36 547 44 44
  • Doe onmiddellijk aangifte bij de politie en laat daar een rapport van opmaken. Stuur dit rapport direct naar Special Lease.

Diefstal van uw auto in het buitenland

  • Meld de diefstal direct bij onze Alarmcentrale via telefoonnummer: +31 36 547 44 44
  • Doe aangifte bij de politie en laat daar een rapport van opmaken. Stuur dit rapport naar Special Lease.
  • Doe bij terugkeer in Nederland ook aangifte bij de politie, zodat het voertuig opgenomen wordt in het Vermiste Auto Register (VAR).

Verlies of diefstal van uw brandstofpas of kentekenbewijs

Meld de vermissing van het kentekenbewijs of indien u de brandstofpas en pincode tegelijkertijd kwijt bent, direct bij Special Lease en de politie. De tankpas kan dan direct worden geblokkeerd. Stuur per omgaande het politierapport naar Special Lease. 

Als u alleen de brandstofpas mist, meld de vermissing dan bij de Service Desk van Special Lease via het telefoonnummer 036 – 547 44 44. 

Indien het een tankpas voor Nederland betreft, ontvangt u een nieuwe pas met dezelfde PIN-code als de vermiste pas. Gaat het om een ‘buitenlandpas’ dan wijzigt de PIN-code.

IS UW INTERESSE GEWEKT?

010 422 50 55 OF VRAAG INFORMATIE AAN