BEDRIJFSPROFIEL SPECIAL LEASE

WIJ HEBBEN VERSTAND VAN AUTO’S

Special Lease is een leasemaatschappij met verstand van auto’s. Onze wortels liggen duidelijk in de automobielbranche. Daarnaast hebben we een jarenlange ervaring op het gebied van financiering en verzekering. Special Lease is onderdeel van Athlon Car Lease Nederland BV. Net als Athlon is Special Lease merkonafhankelijk, dus u kunt bij ons terecht voor elk type personen- of bedrijfsauto.

Onze kracht komt naar voren uit een reële leaseprijs i.c.m. optimale serviceverlening. De componenten en voorwaarden in onze leaseoffertes zijn daar op aangepast.

Wij zien in de huidige markt behoefte ontstaan aan snelheid, bereikbaarheid en een probleemloze dienstverlening. Met de hedendaagse verschuiving naar meer online tools zien wij ergernis bij veel bedrijven. De prijzen worden laag ingezet waardoor er geen financiële ruimte meer is voor extra dienstverlening. Special Lease biedt graag mogelijkheden tot kostenbesparing. Dit genereren wij door éénzelfde tarief te bieden voor te veel of te weinig gereden kilometers. Zodra dit 10% afwijkt van de oorspronkelijk afgesproken kilometrage zullen wij een herberekening voor u maken, zodat het contract aangepast kan worden.

Wie werkelijk het gemak en de waarde van een leasemaatschappij wil ondervinden en meebeleven, is bij Special Lease aan het juiste adres. Special Lease heeft een Rotterdamse mentaliteit met een persoonlijke no-nonsense benadering, korte lijnen en deskundig advies op maat. U kunt met ons snel en efficiënt zakendoen en u kunt rekenen op persoonlijk contact, een professionele begeleiding en een flexibele opstelling. Dát maakt Special Lease zo speciaal!

PERSOONLIJK GESPREK

We kunnen ons voorstellen dat u graag eens persoonlijk met ons spreekt over de vele mogelijkheden.

U kunt contact met ons opnemen via 010 42 25 055 of stuur een mail naar

info@speciallease.nl.