KILOMETERREGISTRATIE

EENVOUDIG BIJHOUDEN VAN KILOMETERREGISTRATIE

Rijdt u minder dan 500 kilometer privé met uw leaseauto en wilt u op een snelle en eenvoudige manier uw kilometerregistratie bijhouden? Maak dan gebruik van onze aanbieding.

Eenvoudige kilometerregistratie

Rijdt u minder dan 500 kilometer privé met uw leaseauto? Dan geldt voor u de bijtelling niet. Als u dit tenminste bij de Belastingdienst kunt aantonen met een sluitende kilometerregistratie. Wilt u het nog simpeler en sneller doen? Dan heeft WagenPlan nu een mooie aanbieding voor u.

Automatisch en compleet

De Trevler is een plat apparaatje dat via GPS al uw ritten volautomatisch registreert. U hoeft de Trevler alleen maar aan te sluiten op uw 12-volt aansluiting van de sigarettenaansteker en uw ritten worden geregistreerd. Eén keer per maand sluit u de Trevler aan op uw computer en alle ritten worden in een paar minuten op een speciale website verwerkt en overzichtelijk gepubliceerd in een spreadsheet. De registratie voldoet aan de eisen die de Belastingdienst aan de rittenregistratie stelt.

Voor meer informatie en het bestellen van de Trevler kunt u terecht op de speciale aanbiedingswebsite van

www.athlon.trevler.nl

 

VRAGEN OVER WET & FISCUS?

Heeft u specifieke vragen over een wet & fiscus-situatie (die hier niet behandeld worden). Ga dan naar de website van de belastingdienst:

www.belastingdienst.nl

Of bel de belastingtelefoon

0800 – 0443 (voor ondernemers) 0800 – 0543 (voor particulieren)

SPECIALE AANBIEDING VOOR KLANTEN VAN SPECIAL LEASE

 

 

Klanten van Special Lease kunnen gebruik maken van de aanbieding van Athlon Car Lease. Hierbij betalen klanten van Special Lease voor de Trevler geen € 89,- maar € 79,95. Bovendien krijgt u korting op de abonnementsprijs. Zo betaalt u voor het pro-abonnement geen € 6,95 maar € 6,25 per maand (prijzen inclusief BTW en exclusief € 7,- verzendkosten).

IS UW INTERESSE GEWEKT?

010 422 50 55 OF VRAAG INFORMATIE AAN