INNAME VAN UW LEASEAUTO

RICHTLIJNEN VOOR INNAME

Hier vindt u een beschrijving van wat er moet gebeuren indien u uw auto aan het einde van het contract bij een dealer of een andere inleverlocatie inlevert. Bovendien wordt aangegeven hoe wij omgaan met schade aan uw auto die geconstateerd wordt als u uw auto inlevert. Mocht u eerder schade aan de auto constateren, meldt u dit dan zo snel mogelijk. U kunt de schade melden op telefoonnummer 010 422 50 55.

Zodra u de auto inlevert, vindt alleen registratie van het kentekennummer, de kilometerstand, de inleverdatum en de ontvangst van het kentekenbewijs plaats. De uiteindelijke inname vindt plaats in het logistieke centrum te Almere, waar de juiste voorzieningen aanwezig zijn voor een adequate schadevaststelling en registratie. Meld dit nog wel even bij ons via op 010-4225055.

Wat moet u in de auto achterlaten wanneer u uw auto inlevert?
Laat de volgende zaken in het dashboardkastje achter:

  • Kentekenbewijzen deel I en II (1a en 1b);
  • De groene kaart en het onderhoudsboekje;
  • Reservesleutels en eventueel de codekaart;
  • Alle meegeleaste accessoires;
  • Radioaccessoires, bijvoorbeeld de codekaart;
  • Eventuele software voor het navigatiesysteem.

Let op!

Lever de brandstofpas nooit in bij de auto en geef hem zeker niet aan andere mensen mee. Knip de kaart doormidden en stuur deze via de post op naar Special Lease, Postbus 60250, 1320 AH  Almere. Wij zullen dan zo snel mogelijk zorgen dat de pas wordt afgemeld. Indien nodig zal er, voor uw nieuwe auto, een nieuwe pas worden aangevraagd.

Schades bij inname

Leaseauto’s hebben aan het eind van hun contractperiode regelmatig beschadigingen. Schade als gevolg van normaal gebruik van de leaseauto vinden wij acceptabel. Aan deze schades zijn dan ook geen kosten verbonden. Maar er zijn ook schades die niet binnen het normale gebruik van de auto vallen en de waarde van de auto sterk kunnen beïnvloeden. Dit noemen wij inleverschades.

IS UW INTERESSE GEWEKT?

010 422 50 55 OF VRAAG INFORMATIE AAN