ATHLONLINE: UW ONLINE LEASEPLATFORM

BESPAAR TIJD EN MOEITE

Athlonline is het online offerte- en bestellingsysteem van Athlon Car Lease, waar Special Lease onderdeel van is. U kunt daar als Special Lease klant ook gebruik van maken. Special Lease werkt namelijk op basis van dezelfde condities.

Met Athlonline bespaart u veel tijd en moeite in het beheren van uw wagenpark. Athlonline is namelijk direct gekoppeld aan onze eigen administratiesysteem en werkt op basis van uw autoregeling.

Met Athlonline bent u verzekerd van ‘realtime data’, oftewel u werkt altijd met de meest actuele gegevens. Het resultaat: een online offerte is altijd de laatste offerte, u wordt achteraf niet onnodig geconfronteerd met extra kosten of verhogingen.

De mogelijkheden van Athlonline

Hieronder treft u een verkort overzicht van de verschillende modules en mogelijkheden van Athlonline. Graag geven wij u natuurlijk een uitgebreide demonstratie. Neem hiervoor dan gerust contact op met een van onze accountmanagers of vul het online contactformulier in.

INLOGGEN ATHLONLINE

OVERZICHT VAN DE VERSCHILLENDE MODULES

DE MODULE AUTOZOEKER
Wanneer uw leaserijder op zoek is naar een nieuwe auto, dan is internet een goed middel om rond te kijken. Maar dat kost vaak erg veel tijd. Daarom heeft Special Lease de Autozoeker-module ontwikkeld. Hiermee kan uw leaserijder, uiteraard binnen zijn of haar eigen autoregelingsklasse, op zoek gaan naar de juiste auto. De voordelen zijn duidelijk: uw leaserijder zoekt een stuk makkelijker en u hoeft zelf niet langer tussen de vraag en het aanbod in te zitten.
DE MODULE CALCULATOR
Wanneer met de module Autozoeker de juiste auto is gevonden, kan de aanvraag met de Calculator verder worden uitgewerkt. De gegevens waarmee u werkt in de Calculator zijn altijd up-to-date, omdat Athlonline direct aangesloten is op ons eigen automatiseringssysteem. Hierdoor zijn levertijden en prijzen geen schattingen, maar reële cijfers. Bovendien zijn alle mogelijke opties en accessoires gekoppeld aan de merken en modellen. Uiteraard is het mogelijk om deze resultaten op te slaan om ze later nog eens te kunnen bekijken. Op die manier is het gemakkelijk om alle mogelijkheden met elkaar te kunnen vergelijken. En allemaal online, dus nooit meer eindeloos faxen of bellen met uw leasemaatschappij en elkaar.
DE MODULE BESTELBEHEER
Internet kan de communicatie tussen de leaserijder en de leasemaatschappij zeer direct en gemakkelijk maken. Maar toch wilt u wèl de controle over uw wagenpark houden, nietwaar? Daarom is er de Bestelbeheer-module. Met deze module kunt u bepalen hoe zelfstandig zij kunnen zijn met hun bestelling. Mogen zij bijvoorbeeld zelf bestellen of wilt u altijd eerst toestemming geven? Met de module Bestelbeheer kunt u dit aangeven voor al uw leaserijders tegelijk en voor iedere leaserijder individueel.
DE MODULE PROFIELBEHEER
Er is met Athlonline erg veel mogelijk. Maar wellicht wilt u dat al die toepassingen niet voor iedereen toegankelijk maken. Zoals de managementrapportages bijvoorbeeld. Daarom kunt u voor ieder leaserijder een eigen profiel maken, waarin u aangeeft welke onderdelen van Athlonline wel of niet te gebruiken zijn. Omdat u uiteraard niet bij iedere nieuwe leaserijder helemaal opnieuw het profiel wilt bepalen, stellen wij samen met u een basisprofiel op. Dit profiel wordt vervolgens toegepast op iedere nieuwe leaserijder, tenzij u anders besluit. Trouwens, wilt u op een gegeven moment ook het basisprofiel aanpassen, dan kunt u dat natuurlijk gemakkelijk veranderen. Deze profielen kunt u toewijzen aan individuen, functieklassen en zelf te bepalen groepen.
DE MODULE GEGEVENSBEHEER
Voor de een is de administratie dé bouwsteen voor een perfecte samenwerking, de ander noemt het saai en vervelend. Hoe u er ook over denkt, deze module zorgt ervoor dat u snel en eenvoudig de administratie up-to-date houdt. Dus hoeft u nooit meer bij iedere kleine wijziging te bellen of te faxen. En trouwens, met Athlonline kunt u deze wijzigingen zelf, maar ook door uw leaserijders laten doen.
DE MODULE HERINZET
Met de herinzet-module kunt u voortijdig vrijgekomen auto’s gemakkelijk opnieuw aanbieden aan uw medewerkers die via Athlonline op zoek zijn naar een nieuwe leaseauto. Wanneer u op deze manier de vrijgekomen leaseauto opnieuw kunt inzetten, dan zijn de voordelen duidelijk: geen hercalculatie, geen extra handelingen en kosten om deze auto in te leveren en geen wachttijden (dus geen voorloopauto). Kortom, meer gemak en minder kosten.

IS UW INTERESSE GEWEKT?

010 422 50 55 OF VRAAG INFORMATIE AAN