Nadat er onlangs al een aantal auto’s via Special Lease zijn gaan rijden bij Vuurin Personeelsdiensten is het zo dat er nu weer een vijftal prachtige Hyundai i10’s de weg op zijn gegaan. Vuurin rijdt voornamelijk enkel in Hyundai en dus heeft Special Lease in samenwerking met Hyundai dealer Leo van der Wel B.V. uit Bergschenhoek vijf strak gestickerde i10’s de wei in mogen sturen. Dit tot tevredenheid van alle drie de partijen.

Vuurin Personeelsdiensten wil graag samen met de klant de factor arbeid binnen een bedrijf optimaliseren. Zij zorgen voor uitzendkrachten die bij het bedrijf passen en zij bieden de service die nodig is om maatwerk af te leveren. Zodoende zullen beide partijen tevreden zijn over het eindresultaat. De missie van Vuurin is dat het arbeidsmigranten uit Polen en Roemenie succesvol wil verbinden aan Nederlandse werkgevers. Zij zijn uiteraard niet het enige bedrijf dat zich hierop richt, maar Vuurin is van mening dat zij door middel van de juiste service en doortastendheid nog steeds groeiende zijn in de markt.

Ramon Vink, junior account manager van Special Lease:”Wij zijn erg blij met het feit dat we Vuurin Personeelsdiensten wederom kunnen voorzien van een vijftal mooie Hyundai i10’s. We hebben er alles aan gedaan om de auto’s zo snel mogelijk te leveren en samen met autobedrijf Leo van der Wel B.V. is dit goed gelukt. Een tevreden klant zorgt bij ons uiteindelijk ook voor een glimlach op het gezicht“.

Special Lease is zeer content een partnerschap te hebben met Vuurin Personeelsdiensten en wenst de bestuurders van de Hyundai i10’s dan ook hele fijne en veilige kilometers toe!