Special Lease en West Team gaan verder waar zij gebleven waren. Beide partijen zijn zeer tevreden over de samenwerking en hebben dit beklonken met de aflevering van 20 Opel Karl’s. De teller voor West Team reikt inmiddels al richting de 30 auto’s die ondergebracht zijn via Special Lease.

West Team is een uitzendbureau dat al sinds 1997 inleners ondersteund in de regio Zuid & Noord-Holland in hun (flexibele) personeelsbehoefte. West Team heeft dagelijks ruim 300 werknemers ondergebracht en heeft een piekcapaciteit van ruim 900 werknemers. Naast de werkzaamheden als uitzendbureau biedt West Team ook haar diensten aan voor payrolling, werving en selectie oplossingen. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de sectoren tuinbouw, inpak & sorteerwerk en de bouw.

Sinds kort heeft West Team haar intrek genomen in een gloednieuw pand en daar kan het strakke uiterlijk van de bestickerde auto’s niet bij ontbreken. Special Lease heeft in samenwerking met Opel dealer Orange Motors uit Rotterdam geregeld dat de aflevering van de Opel Karl’s tot stand is gekomen en dit levert een zeer fraai plaatje op (zie foto).

Special Lease wenst West Team veel succes, goede zaken en hele fijne kilometers toe en hoopt dat de samenwerking tussen beide partijen nog lang stand zal houden!