Special Lease kan verheugd terugkijken op afgelopen week. Het was namelijk zo ver dat zij in samenwerking met Orange Motors B.V. de eerste 20 (van de in totaal 30) Opel Karl’s hebben kunnen afleveren bij Axidus Uitzendburo B.V. Alle drie de organisaties zijn toevallig bekend in de voetbalwereld en dan is het extra mooi om te zien dat er een onderlinge overeenkomst is bereikt. Waar Special Lease in het verleden jarenlang leaseauto’s aan Feyenoord heeft geleverd, hebben Opel (Orange Motors als leverancier van de auto’s) en Axidus een verleden als hoofdsponsor van respectievelijk Feyenoord en Sparta Rotterdam.

Axidus behoort tegenwoordig tot een van de grootste uitzendorganisaties van Nederland. Naast het feit dat het bedrijf bekend is wegens het hoofdsponsorschap van betaald voetbalclub Sparta Rotterdam opereert het binnen het gehele land en zijn zij voornamelijk thuis in de AGF-, non-food-, logistiek- en technieksector. Ontzorgen staat bij Axidus voorop en daarnaast biedt het bedrijf eigen opleidingsfaciliteiten aan flexwerkers om zo ingewerkte krachten aan te kunnen leveren. Mede daardoor is Axidus uitgegroeid tot full service supplier op het gebied van arbeid.

Special Lease is erg blij dat het een akkoord heeft kunnen bereiken met Axidus en is ervan overtuigd dat de samenwerking zeer positief zal verlopen. Team Special Lease wenst alle bestuurders en flexkrachten heel veel plezier met de bolides en tevens wensen wij hen veilige kilometers toe!