Flexibel Uitzendbureau heeft onlangs het wagenpark kunnen aanvullen met een vijftal auto’s, mede mogelijk gemaakt door Special Lease. Special Lease heeft in samenwerking met Mitsubishi dealer Autobedrijf Noteboom Rotterdam 5 Mitsubishi Space Star’s afgeleverd bij de uitzendorganisatie. Je kan zeggen dat er sprake is van een zeer nieuwe, interessante en flexibele samenwerking tussen de uitzendorganisatie en de leasemaatschappij.

Flexibel Uitzendbureau, gevestigd in Den Haag, heeft al ruim 20 jaar uitzend-ervaring in meerdere sectoren zoals groente & fruit (AGF), tuinbouw en distributiecentra. De organisatie houdt zich onder andere ook bezig met het voortdurend opdoen van productiekennis- en ervaring waardoor zij zich goed in kunnen leven in de opdrachtgever. Zodoende zorgen zij voor op maat geleverd personeel en weten zij over het algemeen precies wat er speelt binnen de betreffende branches.

Special Lease wenst de bestuurders van Flexibel Uitzendbureau uiteraard hele fijne en veilige kilometers toe en hoopt dat dit slechts een opzet is voor wat de samenwerking verder op kan leveren. De 5 Mitshubishi Space Star’s zien er strak uit en kunnen niet wachten om de weg op te gaan!