Afgelopen maand heeft Special Lease het genoegen gehad om een aantal auto’s af te leveren bij Constructo. Het ging om 10 Kia Picanto’s die geleverd zijn door Kia-dealer Autohaag Zeeuw. De auto’s zijn voorzien van keurige promotie door middel van het logo en de bedrijfsinformatie van Constructo.

Constructo is een detacheringbedrijf dat ontstaan is in 2009 en gevestigd is in Schiedam. Zij richten zich voornamelijk op de detachering in de steigerbouw. Zij leveren gecertificeerd personeel in de steigerbouw branche en hebben kenmerken als betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. De geleverde auto’s zullen een mooie aanvulling zijn op de uitstraling die het bedrijf heeft.

Special Lease is zeer content met de overeenkomst die zij zijn aangegaan met Constructo. “Wij zijn er trots op dat een mooi bedrijf als Constructo ervoor gekozen heeft om met Special Lease in zee te gaan. De kwaliteit van service en zeer interessante voorwaarden die wij bieden passen nadeloos aan bij de uitstraling en het professionalisme van Constructo. Wij bedanken hen voor het vertrouwen in ons”, aldus Operationeel Manager Helma van der Stap van Special Lease.

Special Lease is bezig zich steeds meer te profileren in onder andere de detacheringmarkt en merkt dat het merkonafhankelijk zijn helpt bij het creëren en zijn van een serieuze speler in de leasebranche.

Special Lease wenst Constructo enorm veel succes, goede zaken en hele fijne kilometers toe in de nieuwe Kia Picanto’s!