Basro B.V. heeft haar wagenpark aan kunnen vullen met een viertal prachtige Mercedes Vito’s. Special Lease heeft deze bedrijfsauto’s in samenwerking met Mercedes dealer Rogam kunnen realiseren voor het elektro- en beveiligingstechniekbedrijf. Zodoende bouwen Special Lease en Basro verder aan een langdurige en jarenlange samenwerking.

Basro B.V. is een toonaangevende leverancier en installeteur van elektrotechniek, brand- en beveiligingstechniek en datanetwerken. Het is vooral erg trots op de kennis, ervaring en vaardigheden die het bezit en dat al gedurende ruim 40 jaar. Het bedrijf uit Bergschenhoek heeft klanten uit vrijwel iedere branche. Van industrie, retailbranche en de bouwmarktsector tot grootwinkel- en automobielbedrijven, kantoren en de verzorgingssector. Zowel algemene elektrotechnische werkzaamheden als complexe vraagstukken passeren de revue. Kenmerkend voor de aanpak van Basro is de flexibiliteit, het procesmatig werken en de klantvriendelijkheid. Wat dat betreft liggen Special Lease en Basro op één lijn, daar wij deze kenmerken ook zeer hoog in het vaandel hebben staan.

Pieter van der Keur, accountmanager bij Special Lease: “Basro en Special Lease werken al heel lang samen en wij zijn erg blij dat we deze samenwerking uit kunnen bouwen. Beide partijen zijn tevreden met de stand van zaken onderling en wij hopen als Special Lease zijnde dat we dit de komende jaren voort kunnen zetten”.
Het team van Special Lease wenst de berijders van de Mercedes Vito’s hele fijne en veilige kilometers toe en hoopt dat de jarenlange samenwerking met Basro nog lang voort zal duren!