KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Klaar voor de toekomst!

Bent u op zoek naar een elektrische leaseauto of naar meer informatie over elektrisch leasen? Bij Special Lease helpen we u graag op weg. U vindt hier bijvoorbeeld alles over het elektrische lease-aanbod, het opladen van een elektrische auto en het begrip actieradius.

Wist u dat op dit moment één op de vier nieuwe leaseauto’s elektrisch is? Steeds meer mensen kiezen voor elektrisch rijden. Een logische stap, want het is duurzaam, voordelig en makkelijker dan u denkt. Het aanbod elektrische leaseauto’s neemt snel toe, net als de actieradius. Veel nieuwe auto’s rijden al ruim 400 kilometer op een volle accu. En met ruim 55.000 (semi-)publieke laadpalen kunt u, naast thuis en op het werk, vrijwel overal laden.

Het is mogelijk om bij Special Lease zowel privé als zakelijk een elektrische auto te leasen. Mocht u kiezen voor zakelijk leasen, dan bieden wij u een elektrische leaseauto op basis van Full Operational Lease. Verzekeringen, reparatie, onderhoud en banden, schadeservice, hulpdienst, vervangend vervoer zijn in deze vorm van leasen meegenomen. Dit geldt ook voor de laadpas en de laadoplossing.

De voordelen van elektrisch leasen bij Special Lease

  • Gericht op de toekomst met 0% CO2-uitstoot
  • U profiteert van een lage bijtelling
  • Voordelig leasen dankzij lage brandstofkosten
  • Special Lease regelt alles voor u, van een laadoplossing tot subsidies
  • Altijd en overal opladen (ook thuis en op het werk)
  • Flexibel uit te breiden met bijvoorbeeld een ov-kaart en vakantieauto